Menu:

Features

Features en mogelijkheden

Project82.nl stelt iedereen in staat om, zeer eenvoudig, een eigen website, webwinkel en/of weblog op te zetten en te onderhouden. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een zeer gebruiksvriendelijk systeem waarvoor geen technische kennis is vereist en waarmee u aanpassingen maakt zonder de hulp in te roepen van een specialist.

 

Websites en design

Met Project82 zet u eenvoudig uw eigen website op. Maar daar hoeft het zeker niet bij te blijven! U maakt gemakkelijk meerdere websites, webwinkels en weblogs aan welke u allemaal beheert vanuit één enkel systeem, met slechts één gebruikersaccount.

Elke website bestaat over het algemeen uit twee componenten: het ontwerp en de content (tekst, foto's, video, etc.) welke in dit ontwerp wordt geplaatst. Wanneer u uzelf voor het eerst aanmeld kunt u kiezen uit verschillende ontwerpen om te gebruiken voor uw eigen website. Daarna kunt u dit ontwerp eenvoudig een eigen gezicht geven door het plaatsen van uw logo, teksten, afbeeldingen en video.

Heeft u toch liever een maatwerk ontwerp welke 100% is afgestemd op uw eisen en wensen dan is dat vanzelfsprekend mogelijk. HID Digital Solutions (de maker van Project82) is een full service internetbureau en wij maken graag een passend ontwerp voor uw website. Bezoek voor meer informatie over onze expertises de website van HID Digital Solutions.

 

Functionaliteiten

Met Project82 plaatst u met gemak teksten, foto's en video op uw website. Het is bijna als werken in een tekstverwerker, en u ziet uw aanpassingen direct terug in uw website. Maar er is nog veel meer mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een webwinkel, gastenboek, contactformulier, social media, slideshow en nog veel meer. Daarbij wordt het systeem bijna dagelijks uitgebreid met nieuwe functionaliteiten zodat uw website altijd up-to-date is.