Menu:

Homepage

Update: Tijd voor een nieuwe interface!

Elke twee weken brengen we u op de hoogte van de nieuwste wijzigingen in het content management systeem van Project82.nl. Deze keer niet op vrijdag (i.v.m. Goede Vrijdag), maar daarom niet minder vernieuwend!

Het eerste dat direct zal opvallen is het nieuwe design van het content management systeem. We vernamen van verschillende gebruikers dat men het gebruikte "dropdown-menu" (als in Windows) niet gemakkelijk vond werken. Daar hebben we naar geluisterd en we hebben dit menu daarom vervangen door een nog gebruiksvriendelijkere functie-balk.
U ziet nu in één overzicht welke website u bewerkt, onder welke naam u bent ingelogd en welke modules voor u beschikbaar zijn.

Tevens hebben we de iDeal betaalmethode geïntegreerd, zodat u ten alle tijden uw abonnement direct kunt verlengen. Zodra uw abonnement dreigt af te lopen verschijnt er in de nieuwe functie-balk een knop waarmee uw abonnement direct verlengt kan worden. U ontvangt uw factuur vervolgens binnen twee werkdagen.

Daarnaast zijn er nog enkele kleine aanpassingen doorgevoerd:

  • We hebben bij verschillende vensters een "sluit knop" toegevoegd om het scherm te sluiten/te annuleren.
  • Er is een module "Instellingen" toegevoegd voor het aanpassen van algemene voorkeuren.
  • Statistieken worden vanaf heden getoond in een aparte module en niet langer in een popup venster. Dit in verband met de te verwachten uitbreidingen voor deze module.
  • Op meerdere plaatsen is het lettertype aangepast om teksten wat leesbaarder/stijlvoller weer te geven.
  • De knop voor het verbergen/tonen van de balk aan de zijkant is grafisch aangepast.